καλησπερα παιδια..θα ηθελα να ζητησω μια μικρη βοηθεια απο ατομα που κατεχουν μια στοιχειωδη γνωση σε αυτο που θα σας πω
αποφασισα αυτη την χρονια να ακολουθησω καποιο μεταπτυχιακο προγραμμα ΜΒΑ σε κολλεγιο..γνωριζω αυτη την στιγμη πως στον ΑΣΕΠ κανενα δεν αναγνωριζεται..ευελπιστω στο μελλον με την εφαρμογη της κοινοτικης οδηγιας να αλλαξει αυτο..ρωτωντας γυρω μου ,μου ειπανε πως τα καλυτερα κολεγια στην Αθηνα ειναι το ALBA και το derre..ρωτωντας ομως πληροφοριες για τα προγραμματα τους μου ανεφεραν πως το κοστος ανερχεται στα 21000 ευρω περιπου,χρηματα τα οποια δυσκολα θα διαθεσω..θα ηθελα να μου πειτε σε ποια αλλα μπορω να απευθηνθω..μπορω να διαθεσω κοντα στα 15.000
το προβλημα ειναι οτι υπαρχει πληθωρα απο τετοια κολεγια σε βαθμο που να μπερδευεσαι και εσυ ο ιδιος για την τελικη επιλογη..ενδιαφερομαι το κολεγιο που να παω να εχει εξασφαλισει την αδεια λειτουργειας βασει του καινουριου νομου..επιπλεον και μια αλλα ερωτηση..τι διαφορα εχει ενα ελληνοφωνο ΜΒΑ και ενα αγγλοφωνο ΜΒΑ στην ελληνικη αγορα εργασιας?
αναμενω τις διαπιστωσεις σας..ευχαριστω για την βοηθεια