ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

www.arcturos.gr

Υπογράψτε για να σταματήσει η λειτουργία των τσίρκων με ζώα στη χώρα μας

Γεμήστε την Ψυχή Σας Με Χριστό

Συντονιστές: Bratman, matrix

Δημοσίευσηαπό harrys1934 την Κυρ Ιούλ 25, 2010 3:07 pm

Μία δοκιμή κάνω δεν ξερω αν πετύχει
Έκανα δοκιμή πέτυχε θαυμαστετο Κάποιος φίλος μου το έστειλε

http://img7.imageshack.us/my.php?image=51681585.jpg

--------------------------------------------------------------------------------

Η φωτο αυτή είναι από την φετεινή Τελετή του Αγίου Φωτός το Μ. Σάββατο του 2009

Είναι η δέσμη φωτός που εμφανίστηκε από τον τρούλο του Ναού της Αναστάσεως και έφτανε μέχρι τον Δεσποτικό Θρόνο. Μετά έγιναν δύο οι δέσμες και η δεύτερη έφτανε μέχρι τον δέυτερο Δεσποτικό Θρόνο. Ύστερα έγινε και τρίτη δέσμη που έφτανε στο κέντρο του ναού και σιγά σιγά άρχισαν να αραιώνουν και εν κινήσει να γίνεται μια νεφέλη που διαλύθηκε αργά.

Το βίντεο είναι από την τελετή του Αγίου φωτός,
μέσα στον Ναό της Αναστάσεως.
Εντελώς τυχαία η κάμερα για πολύ λίγο "έπιασε" τη δέσμη Φωτός.

Όπως είπα και πιο πάνω δεν ήμουν μέσα στο Ναό και δεν το είδα.
Από μαρτυρίες πολλών όμως η δέσμη αυτή δεν είναι σνηθισμενη ακτίνα ηλίου.
Είναι λευκή και πολύ φωτεινή.
Χωρίζεται δε (φαίνεται στο βίντεο) σε τρεις δέσμες με διαφορετική κατεύθυνση η κάθε μία,
πράγμα που αντιβαίνει στους νόμους τηςΦυσικής.
άλλ' ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
μνύσθητί μου, Κύριε,
εν τη Βασιλεία Σου.
Όπου γης και Πατρις
Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση
Άβαταρ μέλους
harrys1934
Μέλος Τριών Αστέρων
Μέλος Τριών Αστέρων

Re: Γεμήστε την Ψυχή Σας Με Χριστό

Δημοσίευσηαπό makis78 την Κυρ Ιούλ 25, 2010 5:02 pm

Στα παρακάτω video ο Μιχ. Καλόπουλος αποκάλυπτει το κόλπο που ίσως κρύβεται στο μυστήριο "Aγιο Φως". Το χημικό στοιχείο φώσφορος έχει μεγάλη συγγένεια με το οξυγόνο και αν βρεθεί σε επαφή με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας αυτοαναφλέγεται. Ο φώσφορος διαλύεται σε διθειάνθρακα, ο οποίος εξατμίζεται εύκολα.

Αν λοιπόν βουτήξουμε το φυτίλι του κεριού σε διάλυμα φωσφόρου σε διθειάνθρακα και το αφήσουμε, σε λίγο όταν εξατμιστεί ο διθειάνθρακας από το φυτίλι θα μείνει στο φυτίλι μόνο ο φώσφορος και θα αυτοαναφλεγεί ανάβοντας το φυτίλι, καθώς θα ενωθεί με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας, ενώ πριν εξατμιστεί δεν μπορούσε να έρθει ο φώσφορος σε επαφή με το οξυγόνο για να αναφλεγεί.

Το πόσο χρόνο μετά θα αναφλεγεί ρυθμίζεται από το πόσο φώσφορο θα διαλύσουμε σε ορισμένη ποσότητα διθειάνθρακα. Αυτά κρύβονται κάτω από το "Θαύμα"...

Και αυτός, λοιπόν, εκτελεί εντολές του Αντίχριστου;;;

Για δείτε και τα λέμε αργότερα...

Άβαταρ μέλους
makis78
Μέλος Τριών Αστέρων
Μέλος Τριών Αστέρων

Δημοσίευσηαπό harrys1934 την Τρί Ιούλ 27, 2010 2:41 pm

Στην αρχή ανασκουμπώθηκα, νόμιζα πως είσαι από αυτούς τους φοιτητής που σπουδάζουν μεταφυσική. Λέω στον εαυτόν μου θα έχω δύσκολο πελάτη.

Και τώρα βλέπω ότι προσπαθείς να μορφώσεις ιδέες μπροστά στο σαρδελοκούτι. Να μορφωθείς από τον καλόπουλο. Έχει και μάρτυρες δύο ρασοφόρους. Οι άνθρωποι παρακαλούν να βγει ο μήνας να πάρουν τον μισθό τους. ¨Ενας ταπεινός ιερέας δεν θα

ποζάρει στο Τ.Β για να δείξει ότι ξέρει κάτι. Μόνον γεμίζει τις καρδιές (καλή ώρα) στους άθεους και αντίχριστους.
Θα ήθελα αν έχεις κάτι δικό σου να κουβεντιάσουμε. ¨Εχεις;; Και αν μπορείς να επιτύχεις με το πείραμα κάτι παρόμοιο, με το

πείραμα αυτό έχουν κατορθώσει να στέλνει και δέσμες φωτός στον κόσμο;;
Το θαύμα αυτό δεν είναι π[πάντοτε το ίδιο αλλά διαφορετικό κάθε φορά.

Και για να καταλάβεις πόσο αντίχριστα είναι αυτά που παρακολουθείς και πιστεύεις, άκου τούτο, και περιμένω από εσένα απάντηση. Έχουμε δρόμο πολύ οι δυό μας.

Τα εγκαίνια του Ναού έγιναν 14 Σεπτέμβριο 330. Τότε ούτε σπίρτα δεν υπήρχαν. Για ρώτα τον Καλό άνθρωπο μήπως και ξέρει κατι. ¨Ότι θα παρουσιάζεις θα σου τα βγάζω φούσκες.

Και μια ερώτηση πολύ σοβαρή. Είσαι απλώς άθρησκος; ¨η αιρετικός προτεστάντης, ας πούμε ιεχωβάς;;
Γιατι αν είσαι άθρησκος πως σε ένοιαξε για τους παπικούς;; Επειδή όλοι αυτοί πολεμούν την Ορθοδοξία διά αυτό ρωτώ
μνύσθητί μου, Κύριε,
εν τη Βασιλεία Σου.
Όπου γης και Πατρις
Άβαταρ μέλους
harrys1934
Μέλος Τριών Αστέρων
Μέλος Τριών Αστέρων

Δημοσίευσηαπό makis78 την Τρί Ιούλ 27, 2010 7:59 pm

Στην αρχή ανασκουμπώθηκα, νόμιζα πως είσαι από αυτούς τους φοιτητής που σπουδάζουν μεταφυσική. Λέω στον εαυτόν μου θα έχω δύσκολο πελάτη.
Καταρχάς δεν υπάρχει φοιτητής μεταφυσικής... Υπάρχει όμως η φυσική και η χημεία τις οποίες από ό,τι βλέπω γνωρίζουν πολύ καλά οι παπάδες του Ναου...

Τα εγκαίνια του Ναού έγιναν 14 Σεπτέμβριο 330. Τότε ούτε σπίρτα δεν υπήρχαν. Για ρώτα τον Καλό άνθρωπο μήπως και ξέρει κατι. ¨Ότι θα παρουσιάζεις θα σου τα βγάζω φούσκες.
Καταρχάς επίτρεψέ με μου να σου πω ότι η ιστορία έχει γραφτεί δεκάδες φορές από το 330 μΧ μέχρι σήμερα... Αλλά όσο για το "ακλόνητο" επιχείρημά σου για τα σπίρτα, σου αναφέρω ότι πριν από αυτά οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν άλλους τρόπους για να ανάψουν φωτιά. Φύλαγαν στην τσέπη τους μια σακουλίτσα που είχε μέσα: ένα κομματάκι ατσάλι που το ονόμαζαν πυροβόλο ή πριόβολο, μια μικρή στουρναρόπετρα ή τσακμακόπετρα και ένα μικρό μαλακό πράγμα που έμοιαζε με σφουγγαράκι, την ίσκα, το κατεργασμένο πράσινο επίφυτο που ονομάζεται και λείχηνα ή πολύπορο στη φυτολογία. Στο αριστερό χέρι κρατούσαν την τσακμακόπετρα μ' ένα κομμάτι στεγνή ίσκα στο πάνω μέρος και με το δεξί χτυπούσαν τον ατσάλινο πριόβολο πάνω στην τσακμακόπετρα. Έτσι παράγονταν μικρές σπίθες. Αργότερα η ίσκα, επειδή ήταν δυσεύρετη, αντικαταστάθηκε με ένα ειδικό εύφλεκτο φυτίλι.

Και μια ερώτηση πολύ σοβαρή. Είσαι απλώς άθρησκος; ¨η αιρετικός προτεστάντης, ας πούμε ιεχωβάς;;
Γιατι αν είσαι άθρησκος πως σε ένοιαξε για τους παπικούς;; Επειδή όλοι αυτοί πολεμούν την Ορθοδοξία διά αυτό ρωτώ
Πολύ σωστά το λες: είμαι άθρησκος. Για εμένα οι ορθόδοξοι, οι μάρτυρες, οι προτεστάντες, οι καθολικοί, οι ισλαμιστές, οι εβραίοι, οι δωδεκαθεϊστές είναι όλοι το ίδιο: πλανεμένοι. Το μόνο που παραδέχομαι στη θρησκεία είναι ότι ωφελεί σε επίπεδο διατήρησης της παράδοσης, της εθνικής συνείδησης, της ψυχολογικής ισσοροπίας του ανθρώπου έναντι του φόβου του θανάτου. Και αυτό όχι πάντα γιατί έχουμε δει και τις φοβερές ακρότητες της θρησκοληψίας: 09/11, καμικάζι βομβιστές, σταυροφορίες, ιερά εξέταση, κτλ.
Άβαταρ μέλους
makis78
Μέλος Τριών Αστέρων
Μέλος Τριών Αστέρων

Δημοσίευσηαπό harrys1934 την Τετ Ιούλ 28, 2010 3:10 am

Σε περίμενα ότι κάτι ξέρεις.
Αλλά απολύτως τίποτα. ¨Όπως οι άνθρωποι που κάνουν πηγαδάκια στο γήπεδο και μιλάνε όλοι μαζί και τίποτα δεν ξεχωρίζεις
Απάντηση ουσίας καμία. Κατηγορίες πολλές που δεν μένεις εκεί, στο θέμα γιατι δεν ξέρεις τίποτα απολύτως και δεν είσαι ικανός για διάλογο. Καμία ουσία στην κουβέντα σου κάτι που να με δυσκολέψεις από έξυπνη κουβέντα. Με όποια δήποτε γυναικούλα του παλιού καιρού θα κουβέντιαζες όμορφα. Μα ούτε κι εκεί θα σε άφηνε η γριούλα να πάρεις ανάσα.
μνύσθητί μου, Κύριε,
εν τη Βασιλεία Σου.
Όπου γης και Πατρις
Άβαταρ μέλους
harrys1934
Μέλος Τριών Αστέρων
Μέλος Τριών Αστέρων

Δημοσίευσηαπό makis78 την Τετ Ιούλ 28, 2010 8:38 am

Καμία ουσία στην κουβέντα σου κάτι που να με δυσκολέψεις από έξυπνη κουβέντα. Με όποια δήποτε γυναικούλα του παλιού καιρού θα κουβέντιαζες όμορφα. Μα ούτε κι εκεί θα σε άφηνε η γριούλα να πάρεις ανάσα.

Δεν βλέπω να έχεις κάποιο αντεπιχείρημα όμως σε αυτά που σου είπα... Ούτε σε βλέπω να σχολιάζεις την ουσία των παραπάνω videos - το μόνο που έκανες είναι να κατηγορείς τα πρόσωπα. Για την ουσία έχεις να πεις τίποτα;
Άβαταρ μέλους
makis78
Μέλος Τριών Αστέρων
Μέλος Τριών Αστέρων

Γίνε φίλος του www.e-forum.gr στο facebook!

www.e-forum.gr on Facebook

Συναφή θέματα

Μέγας Βασίλειος Με ψυχή Χριστού
Δ. Συζήτηση: Θρησκευτικά Θέματα
Συγγραφέας: harrys1934
Απαντήσεις: 10
Ψυχή Βαθιά του Παντελή Βούλγαρη (22 Oκτ.)
Δ. Συζήτηση: e-CINEMA
Συγγραφέας: Spiros
Απαντήσεις: 0

Επιστροφή στο Θρησκευτικά Θέματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ